Zakelijk – buyout concept

Uw partner voor pensioengaranties

Als pensioenfondsbestuurder staat u voor grote financiële en organisatorische uitdagingen.  Misschien zelfs zó groot dat u zich afvraagt of de voortzetting van een eigen pensioenfonds nog verantwoord is.

Lifetri kan uw pensioenverplichtingen overnemen, uw dienstverlening voortzetten en uw deelnemers een waardevast pensioen garanderen.

Lifetri & uw pensioenfonds

Lifetri zet twee pensioenregelingen voort: van Klaverblad en Allianz Nederland. De deelnemers krijgen een waardevast pensioen en kunnen in alle rust vertrouwen op een mooie toekomst.
 
Wat kan Lifetri betekenen voor úw pensioenfonds? CEO Philippe Wits van Lifetri legt uit.

CEO, Philippe Wits

Deelnemers centraal

Flexibele oplossingen

Waardevast pensioen

Lifetri in het nieuws

Strategische relatie Stap en Lifetri

Stap Algemeen Pensioenfonds heeft als derde grote pensioenklant, na eerder al het pensioenfonds van Allianz en Klaverblad, voor Lifetri gekozen. Stap en Lifetri hebben besloten een langdurige strategische relatie aan te gaan. Met Stap voegen we een prachtige samenwerkingspartner toe aan ons pensioen platform.

We zijn er trots op dat Stap de keuze voor Lifetri heeft gemaakt om verzekerde pensioenoplossingen aan haar huidige en toekomstige deelnemers te kunnen aanbieden.

Publication of Lifetri Groep Annual Report 2022

The report shows that Lifetri is well prepared for upcoming pension reform in the Netherlands with strong progress made on strategic and financial objectives

Legal & General and Lifetri Announce Strategic Relationship

Under the relationship Legal & General will support Lifetri as it expands to write further Dutch pension risk transfer (PRT) business for defined benefit arrangements.

“Duidelijkheid Wtp en dalende inflatie stuwen buy-outmarkt”

Leon van Riet van NN Group, Lennaert van Anken van Zwitserleven en Philippe Wits van Lifetri gaven een interview aan PensioenPro over hun verwachtingen van de buy-outmarkt

Philippe Wits van Lifetri sprak op Insurance Insights 2023

Op 25 januari gaf onze CEO Philippe Wits een presentatie tijdens Insurance Insights 2023 & Beyond - Amsterdam. Bekijk zijn presentatie Consolidation - A Buyer's Perspective.

Interview met onze CFRO Menno Harkema voor PWC Insights

"Mijn ervaring is dat een kleine gefocuste onderneming uitdagender is dan een grote onderneming. Er is minder politiek en de druk is groter. Daardoor lever je betere prestaties."

Meer nieuws van Lifetri

Onze missie: klanten zelf-verzekeren.

Hoe werken we dagelijks aan het waarmaken van die belofte?

Lees al het nieuws over Lifetri.


Philippe in gesprek over Lifetri

Onze CEO Philippe Wits gaf een uitgebreid interview over Lifetri. Kijk mee.

Waarom kiezen pensioenfondsen voor Lifetri?

“Lifetri is nog maar een van de weinige verzekeraars die pensioengaranties voor deelnemers aanbiedt.”

Wat is het verdienmodel van Lifetri?

“We beleggen meer dan andere verzekeraars in illiquide investeringen. Dat is geen hocus pocus, maar je hebt daar wel het kapitaal en de kunde voor nodig.”

Wie is onze aandeelhouder?

“Onze aandeelhouder Sixth Street Partners heeft een langetermijnvisie. De manier waarop zij investeren, werkt ook alleen maar als ze voor de lange termijn erin zitten.”

Management Board van Lifetri op een rij

Feiten & Cijfers

Lifetri is een jonge verzekeraar met een ervaren bestuur en een aandeelhouder die – net als wij – een langetermijnvisie heeft.

Maak kennis met Lifetri: 

  • Ons management team
  • Ons ESG-beleid
  • Jaarverslagen & rapportages
Lifetri adviescollege

Robin Hoytema van Konijnenburg, Selma Smit, Roland Wanders en Arnout Korteweg (voorzitter)

Lifetri Advies College

Het Lifetri Advies College geeft onafhankelijk advies over onze plannen en ondersteunt bij het overleg met stakeholders in de pensioensector.

De samenstelling van het Lifetri Advies College is divers en complementair. Leden van het adviescollege komen bijvoorbeeld van pensioenfondsen, consultancybureaus of verzekeraars. Het Lifetri Advies College komt vier keer per jaar bij elkaar.

Meer weten? We helpen u graag

Wilt u meer weten over de flexibele oplossingen van Lifetri voor úw ondernemingspensioenfonds?

Jan Siepelinga of Gerard Pereboom van Lifetri bespreken het graag met u.

Stuur een e-mail naar: sales@lifetri.nl

Jan, onze buy-out specialist