Werken bij

Werken bij Lifetri

Onze missie: mensen zelfverzekerd maken. En dat begint bij onszelf.

Bij Lifetri halen we samen het beste uit elkaar. We beoordelen je sollicitatie op je talent, ervaring en enthousiasme. Verder is voor ons iedereen gelijk.

Nederlanders zelf-verzekeren

Een ándere verzekeraar

We willen klanten niet verzekeren, maar zelf-verzekeren. We verkopen geen kant-en-klare pakketten, maar stellen klanten in staat zelfverzekerder te leven met slimme financiële oplossingen die passen bij hun persoonlijke situatie.

Groeien door overnames

Om die belofte waar te maken moeten we eerst groeien. Eerst namen we uitvaartverzekeraar Nuvema over. Daarna de levensverzekeringen van Klaverblad. En vorig jaar zijn we ook de pensioenmarkt ingestapt: Allianz Nederland Groep heeft namelijk alle pensioenaanspraken en -rechten overgedragen aan Lifetri.

Werken bij Lifetri

Bij Lifetri hebben we een digitale focus en agile mindset: snel ontwikkelen, meteen uitproberen en altijd blijven verbeteren.

Iets voor jou?

Lifetri collega's

Waarom werken bij Lifetri?

Lifetri is een jonge verzekeraar met een ervaren bestuur en een vermogende aandeelhouder: Sixth Street Partners. We hebben grote ambities en zien een mooie toekomst voor de Nederlandse levensverzekeringsmarkt.

Innovatie

Slimme oplossingen bedenken

Samenwerken

Met gedreven collega's

Ontwikkelen

Ruimte voor persoonlijke groei

Informeel

Gewoon jezelf zijn

Vrijheid

Flexibel werken

En natuurlijk...

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

"Heel prettig om te werken in een open cultuur"

Jan

Waarom Lifetri?

“Lifetri is een nieuwe speler in de markt van overname van lange termijn garanties, zoals o.a. buy-outs. Er zit veel dynamiek in de organisatie en er lopen enorm ervaren professionals in rond. Ook de relatie met de holding en de investeerder maken het anders dan het werken in mijn vorige leven bij een grote pensioenverzekeraar. Daarom ben ik graag ingegaan op het aanbod om bij Lifetri te komen werken.”

Omschrijf een typische dag

“Op een willekeurige werkdag bij Lifetri heb ik meerdere keren contact met directe sales-collega’s over lopende trajecten, is er een meeting over een op korte termijn uit te brengen pensioenvoorstel, is er proactief telefonisch contact met een consultant over een uitstaand voorstel, praten we als salesteam in een overleg bij over de voortgang van onze plannen en acties en bespreken we in een call met een adviseur het marketingplan.”

Wat is jouw grootste uitdaging binnen Lifetri?

“Onder aan de streep komt het erop neer dat ik betaald wordt om samen met de andere sales-collega’s nieuwe pensioenklanten binnen te halen. De grootste uitdaging is om de ambities die we hebben met elkaar te realiseren, dat we als Lifetri dé partij worden waar je als pensioenfonds niet meer omheen kunt als je voor lange termijn zekerheid kiest.”

Wat is volgens jou het beste element van werken bij Lifetri

“Het is heel prettig om te werken in een open cultuur met korte lijnen en met hoog gekwalificeerde en zeer ervaren collega’s.”

Waar kan je ons vinden?

Het kan wat ingewikkeld zijn om bij ons kantoor te komen. Geen nood, bekijk dit filmpje en je bent er zo!

HR-team

Wij staan je graag te woord

Wil je meer informatie over een vacature of werken bij Lifetri? Arno staat klaar om je vragen te beantwoorden. Je kunt ons ook bereiken via recruitment@lifetri.nl of 06-52034630.

Volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures en ontwikkelingen.

Tot snel!