Consument – over Lifetri

Over Lifetri

Lifetri Groep is een verzekeraar met een lange historie. Ons portfolio bestaat onder meer uit uitvaart-, overlijdensrisico- en pensioenverzekeringen. Onze aandeelhouder Sixth Street Partners gaat – net als wij – voor succes op de lange termijn.

Bekijk onze cijfers, rapportages en organisatiecultuur.

CFRO Rutger Zomer

We willen klanten langetermijnzekerheid bieden en een betekenisvolle rol spelen in hun leven. Onze missie: klanten zelf-verzekeren.

We willen klanten niet verzekeren. We willen ze zelf-verzekeren

Lifetri is een verzekeraar met een lange historie en sinds 2018 met een nieuwe naam. We zijn nog niet zo bekend, maar dat zal snel veranderen.

We gaan klanten zelf-verzekeren door ze inzicht te geven in hun wensen, angsten en dromen. Door ze goed te laten nadenken over wie ze zijn en wat ze willen en pas dán samen op zoek te gaan naar een financiële oplossing.

Of misschien hebben klanten helemaal geen verzekering nodig. Dan zeggen we dat ook.

We willen klanten langetermijnzekerheid bieden en een betekenisvolle rol spelen in hun leven. Bijvoorbeeld met onze uitvaart-, levens- en pensioensverzekeringen.

Bij Lifetri geloven we dat de leven-markt nog volop groeikansen biedt. Zolang we maar voor de lange termijn gaan én voldoende volume hebben. Hoe harder we groeien, hoe beter we klanten zelfverzekerd kunnen maken.

Rutger Zomer, CFRO Lifetri

Nieuws van Lifetri

Publication of Lifetri Groep Annual Report 2023

Solvency II ratio at year-end 185%, but still volatile. Positive developments in net income and investment income, commercial growth still behind on expectations.

CEO Philippe Wits stepping down

After 5 years with Lifetri, CEO Philippe Wits is stepping down. Under Philippe’s leadership, Lifetri has grown its balance sheet from €200 million to over €2 billion.

Data gestolen bij leverancier AddComm

Onlangs was er een aanval met ransomware bij onze leverancier AddComm. De criminelen hebben data gestolen.

PensioenPro over samenwerking Stap en Lifetri

PensioenPro legt uit waarom Stap in zee gaat met Lifetri. Lifetri trok vroeg samen op met Stap. Ook de kapitaalpositie en de samenwerking met L&G is voor het pensioenfonds relevant.

Meer nieuws van Lifetri

Vrouwelijke Lifetri collega's

Onze missie: klanten zelf-verzekeren. Hoe werken we dagelijks aan het waarmaken van die belofte? Lees al het nieuws over Lifetri. 

Ons ESG-beleid

WIndmolens

Lifetri wil duurzaam investeren en zo zorg dragen voor klanten, werknemers en de aarde. Lees meer over ons ESG-beleid.

Partner voor uw pensioengaranties

Lifetri voert de pensioenregelingen uit van Coöperatieve Klaverblad en Allianz Nederland. De deelnemers van de pensioenregelingen krijgen een pensioen met indexatie op basis van de inflatie.

Wat kan Lifetri betekenen voor úw ondernemingspensioenfonds? Lees meer over onze visie, aanpak en ervaringen.

Lifetri boekje

Zó komt u bij ons kantoor

Het kan wat ingewikkeld zijn om bij ons kantoor te komen. Dit filmpje wijst de weg.