Consument – over Lifetri

Over Lifetri

Lifetri Groep is een verzekeraar met een lange historie. Ons portfolio bestaat onder meer uit uitvaart-, overlijdensrisico- en pensioenverzekeringen. Onze aandeelhouder Sixth Street Partners gaat – net als wij – voor succes op de lange termijn.

Bekijk onze cijfers, rapportages en organisatiecultuur.

Philippe onze CEO

We willen klanten langetermijnzekerheid bieden en een betekenisvolle rol spelen in hun leven. Onze missie: klanten zelf-verzekeren.

We willen klanten niet verzekeren. We willen ze zelf-verzekeren

Lifetri is een verzekeraar met een lange historie en sinds 2018 met een nieuwe naam. We zijn nog niet zo bekend, maar dat zal snel veranderen.

We gaan klanten zelf-verzekeren door ze inzicht te geven in hun wensen, angsten en dromen. Door ze goed te laten nadenken over wie ze zijn en wat ze willen en pas dán samen op zoek te gaan naar een financiële oplossing.

Of misschien hebben klanten helemaal geen verzekering nodig. Dan zeggen we dat ook.

We willen klanten langetermijnzekerheid bieden en een betekenisvolle rol spelen in hun leven. Bijvoorbeeld met onze uitvaart-, levens- en pensioensverzekeringen.

Bij Lifetri geloven we dat de leven-markt nog volop groeikansen biedt. Zolang we maar voor de lange termijn gaan én voldoende volume hebben. Hoe harder we groeien, hoe beter we klanten zelfverzekerd kunnen maken.

Philippe Wits, CEO Lifetri

NIEUWS VAN LIFETRI

Stichting Calpam Pensioenfonds draagt pensioenverplichtingen over aan Lifetri

Maarssen, 22 december 2023 – Lifetri en Stichting Calpam Pensioenfonds zijn overeengekomen dat Stichting Calpam Pensioenfonds de pensioenverplichtingen aan de verzekeraar uit Maarssen overdraagt. 
 
Dit betekent voor de ruim 200 deelnemers dat zij na de overdracht een gegarandeerd pensioen krijgen plus een gegarandeerde bescherming tegen inflatie in de vorm van indexatie.
 
De overdracht vindt plaats onder voorbehoud van instemming door De Nederlandsche Bank. De transactie zal naar verwachting in de eerste helft van 2024 worden afgerond.

Strategische relatie Stap Algemeen Pensioenfonds en Lifetri

Stap Algemeen Pensioenfonds heeft als derde grote pensioenklant, na eerder al het pensioenfonds van Allianz en Klaverblad, voor Lifetri gekozen. 

Stap en Lifetri hebben besloten een langdurige strategische relatie aan te gaan. Met Stap voegen we een prachtige samenwerkingspartner toe aan ons pensioen platform.

We zijn er trots op dat Stap de keuze voor Lifetri heeft gemaakt om verzekerde pensioenoplossingen aan haar huidige en toekomstige deelnemers te kunnen aanbieden.

Rutger Zomer benoemd als CFRO van Lifetri

Per 5 juni is Rutger Zomer, voorheen COO van Lifetri, benoemd als CFRO in de plaats van Menno Harkema. De benoeming is goedgekeurd door De Nederlandsche Bank.

PensioenPro over samenwerking Stap en Lifetri

PensioenPro legt uit waarom Stap in zee gaat met Lifetri. Lifetri trok vroeg samen op met Stap. Ook de kapitaalpositie en de samenwerking met L&G is voor het pensioenfonds relevant.

Publication of Lifetri Groep Annual Report 2022

The report shows that Lifetri is well prepared for upcoming pension reform in the Netherlands with strong progress made on strategic and financial objectives

Meer nieuws van Lifetri

Management Board

Onze missie: klanten zelf-verzekeren. Hoe werken we dagelijks aan het waarmaken van die belofte? Lees al het nieuws over Lifetri. 

Ons ESG-beleid

WIndmolens

Lifetri wil duurzaam investeren en zo zorg dragen voor klanten, werknemers en de aarde. Lees meer over ons ESG-beleid.

Partner voor uw pensioengaranties

Lifetri voert de pensioenregelingen uit van Coöperatieve Klaverblad en Allianz Nederland. De deelnemers van de pensioenregelingen krijgen een pensioen met indexatie op basis van de inflatie.

Wat kan Lifetri betekenen voor úw ondernemingspensioenfonds? Lees meer over onze visie, aanpak en ervaringen.

twee vrouwen, multi-cultureel

Zó komt u bij ons kantoor

Het kan wat ingewikkeld zijn om bij ons kantoor te komen. Dit filmpje wijst de weg.