Consument – uitvaartverzekering

Onze uitvaartverzekeringen

Vragen over uw verzekering?

  1. Kijk eerst even op de servicepagina van uw verzekering. Daar vindt u waarschijnlijk meteen het antwoord op uw vraag.
  2. Kunt u het antwoord niet vinden? Vul het contactformulier op de servicepagina van uw verzekering in. Dan komt uw vraag meteen bij de juiste medewerker terecht.
  3. Komt u er toch niet uit? Bel ons gerust.

Eerder lieten we u weten dat Lifetri van plan is de natura-uitvaartverzekeringen die in de periode 1983 tot en met 2005 zijn afgesloten bij HUVA, over te dragen van Lifetri Verzekeringen N.V. naar Lifetri Uitvaartverzekeringen N.V. Lees verder

Jan, onze buy-out specialist visual

Lifetri Uitvaart Kapitaal

Heeft u een kapitaaluitvaartverzekering afgesloten bij Klaverblad? Dan keren we een bedrag uit waarmee nabestaanden de begrafeniskosten kunnen betalen.

Vragen over uw kapitaal-uitvaartverzekering? Bel 085-020 89 09, stuur een e-mail naar service@lifetri.nl of druk op de knop voor het overzicht van formulieren en veelgestelde vragen

Lifetri Uitvaart Natura

Heeft u een natura-uitvaartverzekering afgesloten bij Lifetri of NUVEMA? Dan rekenen wij de kosten van de begrafenis rechtstreeks af met de uitvaartverzorger.

Vragen over uw natura-uitvaartverzekering? Bel 085-020 89 08, stuur een e-mail naar klantenservice@lifetri.nl of druk op de knop voor het overzicht van formulieren en veelgestelde vragen.

Medewerker Lifetri