Lifetri Intermediair

Bent u intermediair van Lifetri en wilt u:

  • Uw portefeuille inzien?
  • Financiële gegevens raadplegen?
  • Basismutaties doorvoeren?

Regel het eenvoudig online op de Intermediair Portal. Nu alleen nog voor de overlijdensrisicoverzekeringen, straks ook voor de uitvaartverzekeringen.

Inloggen gaat via eHerkenning.
Lukt het niet? Hier de handleiding.

Mededelingen

Toelichting gecorrigeerde boekingen

Zoals reeds aangekondigd bij de prolongatie september ontvangt u hierbij de toelichting rondom de gecorrigeerde boekingen.

Onjuist verzonden polisbladen

U heeft mogelijk van ons onlangs per e-mail een (grote) hoeveelheid kopie polisbladen ontvangen. Die verzending was onjuist.

Te hoge provisieberekening

Sinds de prolongatie mei 2022 is er op de polissen met betaalperiodiek kwartaal/halfjaar/jaar een te hoge provisie berekend.

Uw leven portefeuille van Klaverblad naar Lifetri

Vanaf 28 maart bedient Lifetri de gehele leven-portefeuille die het van Klaverblad heeft overgenomen.

Wat betekent dat voor u als intermediair? We hebben alvast een overzicht van vragen en antwoorden gemaakt.

Samenwerken in de levenmarkt

Samen bouwen we aan een excellente band met klanten. Hoe we dat gaan doen? Door relevante informatie te bieden aan klanten en waardevolle interacties met ze aan te gaan.

Loyalere klanten

Wij willen niet gewoon maar verkopen. We willen service verlenen op basis van oprechte interesse en eerlijke dialoog. Samen bouwen we zo aan het vertrouwen. Dat zorgt voor loyale klanten die geholpen worden met echte vragen.

Lage kosten, hoge service

We geloven dat goede service hand in hand gaat met lage kosten. Door standaardvragen automatisch af te handelen blijft er tijd over om complexere vragen van klanten te beantwoorden, service-op-maat.

Veelgestelde vragen

Lifetri is een jonge verzekeraar, opgericht in 2018. Het bestuur heeft veel ervaring in verzekeringen en wordt gesteund door SSP als aandeelhouder. Dit is een kapitaalkrachtige en internationale aandeelhouder die eraan gewend is om in complexe en sterk gereguleerde industrieën te opereren. Samen hebben de aandeelhouder en het bestuur een lange termijnstrategie.

Klaverblad draagt uw gegevens en die van uw polishouders over aan Lifetri Groep. Voor uw klanten of hun relatie met u als intermediair verandert er verder niets.

Nee, de polisnummers veranderen niet.

Nee, uw relatienummer blijft hetzelfde (met een kleine toevoeging)

Na de migratie van de Klaverblad leven-portefeuille vindt u op het extranet van Klaverblad alleen nog de schadeverzekeringen die u voor uw klanten heeft afgesloten.

Ja, u krijgt van ons dezelfde overzichten die u gewend bent van Klaverblad.

Neem contact op met de Lifetri Intermediairsdesk

Stuur uw vraag via het contactformulier. We reageren zo snel mogelijk.