Consument – zelfverzekeren

Zelfverzekerd leven

Philippe onze CEO

"Lifetri is een jonge verzekeraar met een ervaren bestuur en een kapitaalkrachtige aandeelhouder. Onze missie: Nederlanders zelfverzekerd maken"

Onze missie

Niet verzekeren maar zelfverzekeren

Bij Lifetri willen we onze klanten niet verzekeren, maar zelf-verzekeren. We verkopen geen kant-en-klare verzekeringspakketten, maar stellen klanten in staat zelfverzekerder te leven met slimme financiële oplossingen die passen bij hun persoonlijke situatie.

Zelfverzekeren? Hoe werkt dat?

We geven klanten weer het vertrouwen, zodat ze bewuste keuzes kunnen maken. Op basis van persoonlijke data geven we ze inzicht in hun wensen, angsten en dromen.

Eerst vertrouwen geven, dan pas keuzes maken

We laten klanten eerst goed nadenken over wie ze zijn en wat ze willen. En pas dán gaan we samen op zoek naar een financiële oplossing. Onze klanten verzekeren zich niet meer omdat ze bang zijn, maar maken keuzes omdat ze zelfverzekerd zijn

Verzekering op maat

Op dit moment heeft Lifetri levens-, uitvaart- en pensioenverzekeringen. Maar dat is slechts het begin. Uiteindelijk willen we klanten helpen financieel zelfverzekerd te worden met deskundig advies en allerlei slimme financiële oplossingen.

Onze aandeelhouder gaat óók voor de lange termijn

Onze kapitaalkrachtige aandeelhouder Sixth Street partners heeft veel ervaring met langetermijninvesteringen in complexe, sterk gereguleerde indusrieën. Zoals de Nederlandse levenmarkt, waarin Lifetri en andere verzekeraars onder toezicht staan van de Nederlandse Bank.

Here to stay

We geloven dat de leven markt nog volo groeikansen biedt. Alleen de huidige leven-verzekeringen zijn niet meer van deze tijd en sluiten niet meer aan op de wensen van de moderne consument. Door klanten écht centraal te stellen en innovatieve producten en diensten te ontwikkelen willen we een duurzame relatie opbouwen met onze klanten.