Consument – lifetri uitvaart kapitaal

Lifetri Uitvaart Kapitaal

Lifetri biedt geen nieuwe uitvaartverzekeringen meer aan. U kunt dus geen uitvaartverzekering meer afsluiten of verhogen.

Heeft u al een verzekering van Lifetri? Dan verandert er voor u niets.

Vragen over uw verzekering?

  1. Kijk eerst op deze pagina. Uw antwoord staat er waarschijnlijk al tussen. 
  2. Kunt u het antwoord niet vinden? Vul het vragenformulier in.
  3. Komt u er toch niet uit? Bel ons gerust: 085 – 020 8909

Uw verzekering

Voorheen Klaverblad

Misschien kent u ons nog niet. Wij zijn Lifetri. Met de verkoop van het onderdeel Levensverzekeringen door Klaverblad aan Lifetri is ook uw levensverzekering aan ons overgedragen.

Dezelfde verzekering

Wat betekent de overname voor uw lopende uitvaartverzekering? Niets. De polis, adviseur en voorwaarden van uw verzekering blijven gewoon zoals ze waren bij Klaverblad.

Kinderen meeverzekerd

Kinderen tot 18 jaar zijn automatisch gratis meeverzekerd in uw uitvaartverzekering (tot €7500). Zodra ze 18 jaar worden kunnen ze zelf elders een eigen verzekering afsluiten.

Kapitaalverzekering

Lifetri Uitvaart Kapitaal is een kapitaal-uitvaartverzekering. Dat betekent dat we bij overlijden een geldbedrag uitkeren aan de nabestaanden waarmee ze bijvoorbeeld de begrafeniskosten kunnen betalen.

Meteen regelen

Verhuisd?

Laat het ons weten.

Polis kwijt?

Vraag een kopie.

Nieuwe rekening?

Uw bankrekening voor betalingen.

Automatische incasso

Vraag een automatische incasso aan

Afkopen

Wilt u uw verzekering stopzetten?

Premievrij

Wilt u uw verzekering premievrij maken?

Bewindvoerder

Iemand neemt uw zaken over.

Verzekeringnemer

Wilt u de verzekeringnemer wijzigen?

Nabestaande?

Meld een overlijden.

Begunstiging

Wijzig de begunstiging.

Uitvaartverzorger?

Meld een overlijden.

Ontevreden?

Laat het ons vooral weten.

Betalings-achterstand?

Samen zoeken we een oplossing.

De makkelijkste manier om wijzigingen door te geven is via een contactformulier. Een overzicht van alle contactformulieren vindt u onder de kop “Meteen regelen” op deze webpagina.

De makkelijkste manier om wijzigingen door te geven is via de contactformulieren op onze website. U kunt ook contact opnemen met uw intermediair wanneer u vragen heeft over uw verzekering of wanneer er iets wijzigt in uw persoonlijke situatie. Uw adviseur werkt samen met Lifetri en is op de hoogte van de overname.

Het is bij Lifetri (nog) niet mogelijk om online uw verzekering in te zien. Wij werken er hard aan om onze dienstverlening zo makkelijk mogelijk voor u te maken. Bij vragen over uw verzekering kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Levensverzekeringen zijn er voor de lange termijn en het is belangrijk dat dit ook zo blijft. Uw verzekering wijzigt niet. Uw rechten blijven dus volledig behouden en beschermd bij de overname door Lifetri Groep.

Lifetri biedt geen nieuwe uitvaartverzekeringen meer aan. U kunt dus geen uitvaartverzekering meer afsluiten. Heeft u al een verzekering van Lifetri? Dan verandert er voor u niets.

Veelgestelde vragen Lifetri Uitvaart Kapitaal

Vragen over de polis, premie of voorwaarden van uw uitvaartverzekering? Kijk eerst even bij de veel gestelde vragen. Waarschijnlijk staat het antwoord op uw vraag er al tussen.

Zo werkt uw verzekering

Meer weten over Lifetri Uitvaart Kapitaal? Download de uitgebreide uitleg van onze voorwaarden of dienstverlening.

HR-team

Vragen? We helpen u graag

Lifetri
Bisonspoor 3002-D301
3605 LT Maarssen
Postbus 464
3800 AL Amersfoort
Tel: 085-0208909 (ma-vr: 09:00-17:00)

Nog veel handiger: stuur uw vraag via het contactformulier. Dan kunnen we u snel helpen met het juiste antwoord. Ook bij meer ingewikkelde vragen.