Zakelijk – over lifetri groep

Over Lifetri Groep

Over Lifetri Groep

Lifetri is een verzekeraar met zeer ervaren medewerkers en management. We hebben een lange historie en bestaan uit onder meer Klaverblad Levensverzekering N.V. De naam Lifetri is in 2018 gekozen om aan te geven dat we samen met klanten willen groeien en tevens diep geworteld in de maatschappij staan.

Lifetri heeft een zeer kapitaalkrachtige aandeelhouder Sixth Street Partners (“Sixth Street”). Die gaat net als wij voor succes op de lange termijn.

Bekijk onze cijfers, rapportages en organisatiestructuur.

Financiële informatie

Maak kennis met onze mensen

Han Rijken, CIO

Han Rijken - Chief Investment Officer

Han wil met zijn passie voor beleggingen zijn bijdrage leveren aan een gedegen beleggingsportefeuille en zo een goede basis creëren voor de juiste financiële oplossingen voor onze klanten.

Han werkte hiervoor 28 jaar bij ING Investment Management en NN Investment Partners waar hij o.a. verantwoordelijk was voor beleggingen op het gebied van credit, private debt en insurance asset management.

In zijn laatste rol was hij Head of Specialised Fixed Income en lid van het Global Investment Leadership Team, verantwoordelijk voor alle public en private fixed income credit strategieën en teams wereldwijd.

085 – 020 89 08
han.rijken@lifetri.nl

Rutger Zomer - CFRO

Rutger heeft na een loopbaan in de accountancy 25 jaar geleden de overstap naar de verzekeringsbranche gemaakt. Sindsdien heeft hij verschillende operationele en financiële rollen bij verzekeraars vervuld, waaronder die van CFO van Aegon Nederland.

Vanaf 2021 is hij lid van de directie van Lifetri. Zijn langjarige ervaring in de branche zet hij graag in om Lifetri te laten groeien met overnames van nieuwe (pensioen) portefeuilles.

085 – 020 89 08
rutger.zomer@lifetri.nl

 

COO, Rutger Zomer
HR-team

Partner voor uw pensioengaranties

Lifetri voert de pensioenregelingen uit van Coöperatieve Klaverblad en Allianz Nederland. De deelnemers van de pensioenregelingen krijgen een pensioen met indexatie op basis van de inflatie.

Wat kan Lifetri betekenen voor úw ondernemingspensioenfonds? Lees meer over onze visie, aanpak en ervaringen.